Αναβρασμός των Λιμενικών της Περιφέρειας

ΕΠΛΣ 3Έξι ενώσεις της περιφέρειας εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση από κοινού. 

Με οδυνηρή έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι ο κ.Σαιτάκης και ο κ. Πασσάκος  Πρόεδρος και Γ. Γραμματέας της ΠΕΑΛΣ αντίστοιχα σχετικά με την αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας ως χρόνος προαγωγής είναι αντίθετοι.

Κάποιοι όσο και να προσπαθούν να παρουσιάζονται ως ιμάντες μεταβίβασης επιρροής στην κεντρική πολιτική και στρατιωτική σκηνή το μόνο που καταφέρνουν είναι να διολισθαίνουν σε συνδικαλιστικά ατοπήματα και να εκτίθενται ανεπανόρθωτα, όπως  η πρόταση του κ.Σαιτακη να παραμένουν τα στελέχη πέρα των 35 ετών πραγματικής παραμονής στην υπηρεσία.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι καμία φωτοτροπολογία που παρατείνει τον εργασιακό μας βίο δεν θα μας βρει συμφώνους και συμμάχους ακόμα και με το πρόσχημα του εθελοντισμού, γιατί πολύ καλά αναγνωρίζουμε ότι βιολογικά είναι αδύνατον να εκτελείς  υπηρεσία στα λιμάνια ή  στα σκάφη για 40 έτη.

Προφανώς  αυτοί που τα προτείνουν έχουν τους δικούς τους λόγους.

Καλούμε τον Υπουργό να αντιληφθεί το συνδικαλιστικό μέγεθος των Ενώσεων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία και να μην υποχωρήσει για άλλη μία φορά στις αδρανής δυνάμεις του παρελθόντος.

Κύριε Υπουργέ αποδείξτε το αριστερό βάρος του Υπουργείου μας γιατί μέχρι στιγμής δεν είναι ορατό στα χαμηλόβαθμα στελέχη.

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Ε.Π.Λ.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ                     ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ.Α

Ε.Π.Λ.Σ.Β.Δ ΕΛΛΑΔΟΣ                 ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ . Α

Ε.Π.Λ.Σ. ΗΛΕΙΑΣ                           ΚΟΡΙΖΗΣ .Ι

Ε.Π.Λ.Σ. ΘΡΑΚΗΣ                         ΖΗΣΙΔΗΣ .Α

Ε.Π.Λ.Σ. Ν ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ    ΚΑΜΒΥΣΗΣ .Σ

Ε.Π.Λ.Σ.ΧΙΟΥ –ΣΑΜΟΥ               ΤΣΑΛΙΚΗΣ.Ι

Leave a Reply