ΜΤΝ: Θέμα και με “φουσκωμένα” εφάπαξ που δόθηκαν τη περίοδο 2011-2012!

ΜΤΝΔεν είναι μόνο η “μαύρη τρύπα”  των πλέον 5.000.000 ευρώ που έχει να αντιμετωπίσει το ΜΤΝ, όπως γράψαμε χθες στο Militaire.gr. Εκτός απ΄αυτό το ποσό για το οποίο γίνεται καταλογισμός των ποσών και ζητούνται επιστροφές από  ανωτάτους του  ΠΝ και του ΛΣ, υπάρχει  άλλο ένα μεγάλο θέμα στο ΜΤΝ όπως φαίνεται από την Γνωμοδότηση του ΝΣΚ με αριθμό 163/2014. Διαβάστε τη όλη ΕΔΩ.
Όπως προκύπτει από το ερώτημα της γνωμοδότησης αλλά και από μηνύματα διαμαρτυρίας που έχει λάβει το Militaire.gr, την περίοδο 1/7/2011 έως 31/7/2012 είχαμε αποστρατείες Αξιωματικών στους οποίους εδόθησαν βεβαιωτικά αποδοχών με τα οποία αξίωναν αναδρομικές μισθολογικές προαγωγές καθώς και συμπληρωματικό εφάπαξ, πράγμα που δεν έπρεπε να γίνει. Όσοι έλαβαν επιπλέον ποσά, σύμφωνα με την απόφαση που πήρε το ΝΣΚ, έπρεπε να τα επιστρέψουν.
 Οι πληροφορίες του Militaire.gr  λένε ότι μέχρι σήμερα οι επιστροφές των χρημάτων δεν έχουν γίνει.
Λογικά όσοι αποστρατεύθηκαν την ίδια περίοδο αλλά δεν είχαν την ίδια μεταχείριση θέτουν θέμα. Νομίζουμε ότι οι υπεύυνοι του ΓΕΝ και του ΜΤΝ θα έχουν ήδη ενεργοποιήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Militaire.gr