Θ. ΔΑΒΑΚΗΣ: Κοροϊδεύει τα Στελέχη των ΕΔ-ΣΑ ο Καμμένος

ΓΙΑ «ΑΟΡΙΣΤΕΣ υποσχέσεις που ξαναμοιράζει» και για «κοροϊδία» σε βάρος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλει τον Πάνο Καμμένο ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Ν.Δ., Θα­νάσης Δαβάκης.

Προηγουμένως, ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας στη Βουλή για το θέμα των ειδικών μισθολογί­ων, διαβεβαίωσε ότι «είναι έτοιμο το σχέδιο νόμου για το υπουργείο Άμυνας, το οποίο περιλαμβάνει τους επακριβείς κωδικούς, όπως εζητήθη, όπου θα γίνουν οι πε­ρικοπές. Θα αφορούν στα αντί­στοιχα ποσά και δεν θα επιβαρυν­θεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα κατατεθεί πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο που προβλέπει η συγκεκριμένη τροπολογία».

Από τη μεριά του, ο κ. Δαβάκης έκανε λόγο για «αφήγημα κοροϊ­δίας των “Εξαρτημένων (από τις καρέκλες) Ελλήνων”. Ο κ. Καμμέ­νος και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας συνεχίζουν το παραμύθι των κωδικών. Τους προκαλούμε να πουν έστω έναν κωδικό. Μή­πως οι κωδικοί που βρήκαν είναι πάλι μισθών και επιδομάτων; Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 θα έχει ο κ. Καμμένος αξιοποιήσει την περιουσία; Ας πουν έστω και ένα περιουσιακό στοιχείο που θα αξιοποιηθεί».

Ο κ. Καμμένος, πά­ντως, ανέφερε ότι τις αποφάσεις του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου «είμαστε υποχρεω­μένοι να τις εφαρμόσουμε, από τους ίδιους τους προϋπολογι­σμούς των υπουργείων, και θα το κάνουμε».

Θ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ-03/06/2016)