Μια ακόμα πρωτοβουλία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης μαζί με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου

         

Μια ακόμα πρωτοβουλία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης  μαζί με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώνοντας τους πολίτες για την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου!

Αυτή η κοινή Δράση της Ένωσης Των Λιμενικών με τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου έχει  ιδιαίτερη αξία αρκεί να αναλογιστούμε ότι μετά τα τροχαία στη χωρά μας ο πνιγμός είναι η δεύτερη αίτια θανάτου .

Με αφορμή αυτά τα στοιχεία, στελέχη του Λιμενικού υπενθυμίζουν στους λουόμενους ότι δεν θα πρέπει να κολυμπούν εάν δεν έχουν περάσει τουλάχιστον δύο ώρες από τη λήψη τροφής ή εάν έχουν καταναλώσει αλκοόλ, θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες του ναυαγοσώστη, όταν αυτός υπάρχει σε παραλία και να μην απομακρύνονται πέρα από τις σημαδούρες. Επιπλέον, για τους ηλικιωμένους που λαμβάνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή τονίζουν ότι είναι καλό να συμβουλευθούν το γιατρό τους και να αποφεύγουν τη μετακίνησή τους στις θαλάσσιες περιοχές, όταν οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Τα συγχαρητήρια μας στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης  αυτή η ενέργεια τους να βρει μιμητές.