Συνέντευξη Προέδρου ΠΟΕΠΛΣ & Γεν. Γραμ. ΠΟΕΠΛΣ στην εκπομπή Αστυνομία & Κοινωνία του BLUESKY TV ΒΙΝΤΕΟ .

Στην  εκπομπή «Αστυνομία και Κοινωνία» του τηλεοπτικού Σταθμού Blue Sky παρευρέθησαν ο Πρόεδρος ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος και ο  Γενικός Γραμματέας ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΛΣ) όπου ανέπτυξαν ένα μέρος των προβλημάτων των στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στο σημαντικό  έργο που επιτελούν στην παραμεθόριο οι συνάδελφοι καθώς και τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν .

Έστειλαν μήνυμα στην Πολιτική Ηγεσία του ΥΝΑΝΠ για την αποκατάσταση των οργανικών θέσεων ύστερα από τη παράλογη  μείωση που είχε προβεί η προηγούμενη κυβέρνηση καθώς και την επανεξέταση του Καλλικράτη γιατί ο τρόπος  εφαρμογής του  ήταν καταστροφικός για το Σώμα.

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας τόνισε ότι το  Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ διαδραματίζει νευραλγικό ρόλο στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων στη θαλάσσια περιοχή της πατρίδας μας.

Ο στρατηγικός ρόλος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ θα αναφανεί ακόμα περισσότερο  τα επόμενα έτη με την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ. Για αυτό η περαιτέρω ενίσχυση και αξιοποίηση του Σώματος δεν αποτελεί απλώς αδήριτη ανάγκη αλλά κρίσιμης σημασίας εθνικής απαίτηση.

BINTEO